Hoppa till innehåll

Ett starkt team skapar framgång

Nyckeln till ett starkt team bygger på flera grundläggande faktorer som tillsammans skapar effektiva och framgångsrika företag.

Vi växer genom vårt team

Vi är ett dynamiskt team av drivna individer med en gemensam vision: att bygga en hållbar värld skapad av välmående ledare som i sin tur skapar välmående organisationer och samhällen. Alla inom vårt team brinner för att utveckla företag och människor framåt. Vi värderar kompetens och professionalism högt och tror att de bästa medarbetarna behöver stor frihet för att trivas och prestera på topp. Denna frihet genomsyrar vår kultur och vårt arbetssätt.

Vi sätter stort värde på respekt för kunder och kollegor, levererar kvalitet och ser till att ha roligt tillsammans. Detta är vårt sätt att skapa nöjda, glada och återkommande kunder.

Här nedan kan ni läsa lite mer om några inom vårt team. Om ni är intresserade av att veta mer om någon specifik kompetens, tveka inte att kontakta oss.

Magnus Pettersson

Maskiningenjör, Machine Vision, AI, IoT

Magnus arbetar sedan 2018 med att moderera företags strategiframtagning och att utveckla interna processer. Tidigare ledde han på HIAB avdelningen för ”New Technologies”, där han implementerade teknologier som Machine Vision, AI, IoT och självkörande lastbilar.

Med över 34 års erfarenhet inom produktutveckling, från mekanik till AI, grundade han Magntec för att hjälpa små och medelstora företag att anpassa sig till den teknologiska framtiden. Idag är han en av våra främsta förändringsledare, där han både utbildar deltagare och arbetar som interimschef.

Jenny Lans

Mässor, Evenemang & Marknadsföring

Jenny har över 15 års erfarenhet inom evenemang och marknadsföring, med fokus mot och på mässor de senaste 10 åren ligger min expertis inom utveckling och utväxling av bolag och organisationers medverkan. 

Hon specialiserar sig på talarcoachning och marknadsföring innan, under och efter ett mässgenomförande – allt för att se till att våra kunders investering genereras tillbaka och mer därtill. Hennes fokus är att göra utställare till bättre utställare med ordentlig utväxling för den investering som gjorts. 

Sally Moradi Andersson

Försäljning, Teambuilding & Affärsutveckling

Sally är en expert inom strategisk affärsutveckling och försäljning med över 20 års erfarenhet. Sedan 2005 har hon arbetat med att driva tillväxt och expansion för både mogna företag och scale-ups. Hon har bland annat varit Country Manager för EF Education First och har haft framträdande roller inom kapitalanskaffning och marknadsexpansion på globala marknader.

Genom att kombinera sin djupa kunskap inom strategisk affärsutveckling och försäljning grundade hon Moradi Partners, med målet att hjälpa företag att skala upp lönsamt. Hennes fokus ligger på hållbar tillväxt genom att ha rätt person på rätt plats och att bygga starka företagskulturer.

Tanja Yliniva

Ekonomi & Förändringsledare

Tanja är en driven och engagerad förändringsledare med gedigen erfarenhet inom ekonomi och verksamhetsstyrning. Hon tar sig an komplexa utmaningar, ofta i turbulenta miljöer, och har en stark förmåga att navigera genom förändringar som företagsomstruktureringar och affärstransformationer.

Hennes expertis ligger inte bara i att hantera siffror utan också i att använda ekonomiavdelningen som en strategisk resurs i företagets förändringsresa.



Michael Dorn

Logistik & Utveckling

Michael är en erfaren ledare som driver utveckling, tillväxt och främjar innovation inom Supply Chain Managment (SCM). Han har lång erfarenhet av att leda/implementera strategi, förändringsprogram samt gedigen bakgrund inom forskning,utredning, rådgivning och projektstöd.

Idag jobbar han främst som senior rådgivare till Myndigheter och industri främst inom försvarssektorn, strategi, konceptutveckling inom försörjningskedjor (SCM) och Facility Management. 

Han har även utvecklat ett nytt scenario-baserat spelkoncept (SWEDTAG) anpassat för FMV för teknik- och förmågeutveckling.

Dessutom har han varit involverad i utredningen för FMV kring medlemskap i NATO med fokus på innovation och teknikutveckling i en totalförsvarskontext.